
مزایای اتوماسیون صنعتی
- افزایش تولید
- کاهش هزینه اپراتوری
- رفع مشکل کمبود نیروی متخصص
- انتقال نیروی کار به سمت کارهای خدماتی
- بهبود ایمنی: جایگزین شدن با انسانها در انجام کارهایی است که باید در محیطهای خطرناک انجام شود (یعنی آتش، فضا، آتشفشان، تأسیسات هستهای، زیر آب، و غیره)
- افزایش کیفیت کالا
- کاهش زمان تولید
- کاهش انبارهای موقت
- تکرارپذیری
- کنترل کیفیت دقیقتر
- کمک به نظارت از راه دور
- کاهش پسماندها (ضایعات)
- برهمکنش بهتر با سامانههای بازرگانی
- بهرهوری بالا و کاهش فشار کار
- جایگزینی اپراتورهای انسانی در انجام وظایف خسته کننده
- انجام کارهایی که فراتر از تواناییهای بشر است، مانند حمل بارهای بسیار سنگین، اشیاء خیلی بزرگ، خیلی داغ یا خیلی سرد یا مواد مورد نیاز به چیزهایی بیش از حد سریع یا بیش از حد آهستهاست.
- بهبود اقتصاد
علاوه آنچه گفته شده تجهیزات اتوماسیون کاربردی های دیگری نیز دارند. به طور مثال می توان به روشن و خاموش کردن کارخانه ، مقایسه مجموعه نقاط برای کنترل سیستم ، نظارت بر عملکرد سیستم ، برنامه ریزی تجهیزات و… اشاره کرد. استفاده از تجهیزات اتوماسیون امکان کنترل همزمان پردازش هایی همچون فشار ، دما ، جریان ، سطوح مایع و مسافت را فراهم آورده است. این مهم به وسیله سیستم های ریزپردازشگر پیچیده و براساس کنترل پردازش دیتا حاصل می گردد.

مجموعه ویرا صنعت با بکارگیری نیروهای متخصص خود توانسته است گام بزرگی در ارتقا و توسعه اتوماسیون صنعتی در داخل کشور بردارد. پروژه های موفق این مجموعه در حوزه های مختلف صنعت خود مهر تائید بر این ادعا است. فعالیت ویرا صنعت از ابتدا بر پایه دانش بنیان آغاز گردید و همواره می کوشد تا با بومی سازی و یا خلق سیستم های صنعتی بتواند در جایگاه رفیع قرارگیرد.

امکانسنجی، تدوین طرح توجیهی، طراحی، شبیه سازی، نمونه سازی (متناسب با پروژه) و اجرا توسط تیم متخصص در ویرا صنعت انجام می شود.

